Saturday, June 27, 2009

Bratman Ruler i Gata!

Skarru værra som åss, mårru spise som åss, drikke solo som åss, fly moddelfly som åss, ass,ess,såss,etzzz.

Iallefall inviterte Bratman til zozial flyferd her forleden og oppviste selvsagt spektakulær flyging i kjent kvalitet, med lovpass så lave at kun hjulspora i Gaffastripa hidret den nykvessa propellen i å ømt kysse moderjord farvel.

Pulvergutt og Bruno stilte selvsagt med det beste de hadde av materiell, men vi kan vel trygt slå fast at det ikke holder mål. Selv den mest nøytrale tilskuer må si seg enig at 2 fly er bedre enn 1 fly, uanset hvor mange vinger de måtte ha (Bruno stilte med sin sedvanlige dobbeldekker og vakker stikkeføring). Kvelden var og ble Bratmans, og ikke et øye var tørt når oppvisningen var ferdig. Makan til flyging er det lenge siden det har vært vist. Dette er faktisk første gang at Bratman har kunnet putte flymaskinen i hangaren i uskadd form 2 ganger på rad etter flyging, noe som underbygger kvalitetsfølelsen. At Pulvergutt var noe raskere på 0 - 150 fot rett opp er nærmest som en kuriositet å regne, men det var forsåvidt morsom det også.

Bratman vil gjerne oppfordre alle andre medlemmer i Tpa til å modifisere flyparken ytterligere (feks å drite i dobbeldekkere og heller kjøre mer på "Clipped Underwing with extra cargo and no-wheels look/loops" og "Superpipercliffscub and flap-flap-flap coast") for å bidra til å heve nivået til nye høyder.

1 comment:

Anonymous said...

Bratman ruler. Jeg bøyer meg i støvet etter propellen hans som sleiker stripa ved lowpas'ene. Hilsen Barlines.