Sunday, October 10, 2010

Og Jesus glimret med sitt fravær

Søndag kvel kl 18 var det igjen klubbkveld på stripa. Meldinger var sendt ut til kjære og kjente, nært og fjernt, fortid og nåtid, Alfa og Omega, Q and A og sist men ikke minst til alle stridsdyktige piloter. Det var et fantastisk oppmøte av små og store piloter. The Powders stillte med latinske rymter, Powderinnen, Lille Pow og mellom Der, men selvsagt uten flymaskin.

Det skal sies at han har flydd halve jordkloden rundt gått fra klamt og subtropisk klima til forfriskende og småfrossen østlandsvær, men likevel stiller han på stripa. Uten fly. Hva ville Elvis ha sagt om slikt?

Men det var likevel ikke den største skandalen i kveld. Heller ikke at Ingar stilte uten fly, eller at Baronen stillte med flere fly (og ja, de fløy som prinser alle sammen).

Nei, kveldens største overaskelse var det Gryndern som sto for. Hans Jesus-fly (flyet mange har hørt om men ingen har sett) var selvsagt ikke på plass i dag heller. Det var perkfekte forhold på stripa, vindstille og klart vær. Men kom det noen Airbuss? Niks. Tror vi Gryndern har nerver for å fly den? Jepp.

Brat-Air stillte som vanlig opp med risikovillig flykapital og fløy som om det skulle være siste gang. Noe for såvidt det kan være, iallefall på en stund. For nå begynner virkelig mørket å feste grep over Internasjonalen, og det allerede i 18.44tiden. Nå er det bare å vente på at Luciatoget skal komme og jage mørkets krefter vekk, slik at det igjen skal bli mulig å drive kveldsaktiviteter på stripa.

I mellomtiden siktes det inn på Kunstgresset som alternativ flyplass. Der har jo Baronen og Bratman vært før, med variabelt hell, men alt snur med klokka, som kjrringa sa. (Eller sa hun egentlig det?).

3 comments:

Anonymous said...

Dere fikk jo se en nydelig Yak i luften?!

Bratman said...

Ja, en nydlig Yak var å se på stripa, men et kresent publilum er rett og slett blitt blasserte og krever med. Folket har talt, og de vil ha Airbussrute fra Rotnes Int. til Gaffastripa, med innlagt drikkepause, kaffe og småkaker hos Powderinnen (bestyrer`n på Gaffastripa).

Baronen said...

Hva...?
Hvar det noen som nevnte longdrinks hos Powderinnen?
Det hadde jo blitt en klassiker straks det satt i rute.