Wednesday, October 14, 2009

Nytt banedekke på runway 36

Endelig tar Avinor til vett. På rullebanen har det tidvis vært mer bane enn rull, og vedlikeholdet har ikke holdt helt mål. Drømmen om Elin har alltid vært der, og Elin har nå krstalisert seg som nytt asfaltunderlag. Avinor har instruert de rådene lokale myndigheter om å oppgradere til fast dekke på Stripa.

Det ryktes at det har vært en skitten prosess, hvor den Brune Baron har tatt utpreget ansvar ansvar for klubbens fremtid, og han har hatt mer enn bare 1 finger i denne saken å gjøre. Fra uoffisielle kilder sies det at det den kvinnelige ordføreren ikke kan stille som hvit brud i sitt eget bryllupp, og det samme gjelder forlovern. Baronen har latt det gå personlig prestisje i saken, og lovte dyrt å hellig å trekke seg ut umiddelbart dersom det ikke ble fattet et hastevedtak om ny asfalt. Da var det godt å ha en klubbklubbe tilgjengelig, og det ble dunket og banket vedtak langt ut i de små nattetimer.

I skrivende stund er entreprisen satt ut og gravemaskiner er i full gang med planerng og grunnarbeid. I morgen natt er det klubbdugnad på stripa, da skal det legges ned skjulte varmekabler før asfalten rulles ut.

Dette er selvsagt bare upresise rykter. Arkivskapene er lukket og forseglet, men når de mørke sakshemelighetene offentliggjøres om 60 år vil omverden kunne ta del i de tåkete forhandlingene som har funnet sted i sene nattetimer i hangarn til Baronen.

1 comment:

Baronen said...

Jeg ler meg skakk. Men ryktene sier at en viss baron svingte klubben tungt og ertende i åpningen av ordførerens hangar.