Friday, August 20, 2010

Ingar flyr igjen!!!!!

Ingenting er så deilig som når det oppnås suksess. Følelsen av å lykkes legger seg varmt og mykt rundt deg og hvisker lifflig i øret ditt: "Du klarte det, du visste dette var mulig og du fikk det til!"

En slik "inn i dæ sjæl-opplevelse" hadde Ingar på stripa i går.
Missmotig etter sist krasj hadde han motvillig tatt med seg sin Cessna til terminalbygget igjen. Usikker på seg selv og på om dette kunne fly, men han hadde bestemt seg. Det skulle gjøres et forsøk til!

Gryndern og Bratman tillot seg en kort pitstopp i egen flyging for å betrakte Ingars flotte utgangspunkt for å fly igjen, og kom med noen korte råd og tips til forbedringer ("gaffa der, den trenger du ikke, bort med den, mer gaffa her, batterilokket har du ikke bruk for," etc).

Etter halvannet minutt var en ny Y-kobling til servoer laget av gamle lednigner og gaffa (selv om vi egentlig mente at balanseror er litt unødvendig), vinger tapet fast og batteriet festet sånn passelig under.
Ingar var igjen stridsdyktig!

I en knapp kommentar før takeoff viser han beslutsomhet og man kan se et brennede engasjement bak den kalde fasaden: Denne mannen er Pilot, med stor P, og nå skal det pinadø flys! Og for en flyging det ble!

Gryndern hjelper til med takeoff, Ingar throttler opp, og vips; det FLYR!

Himmelen sprakk opp og engler sang salig, regnbuen kom og svalene lekte i vinden igjen. Det var i sannhet et magisk øyeblikk.

No comments: