Tuesday, December 2, 2008

Bizzi nisser

Nå til dags er det litt bizzi. Og det er nisser. Har faktisk sett 2 stk bare i dag. Han ene så ikke så travel ut, der han tuslet omkring på Oslo S. Han andre, derimot, ble overfalt av 200 småbarn på turnavslutning nå nettopp. Han tror jeg ble noe svett, da han så svermen av unger som løp hylende i møte. Ellers er det mye programmer om dagen; avslutning turn, avslutning skole, lucia kommer snart, lutefiskparty, pepperkakebaking (One down, one to go), besøk, kos,kos,kos og hygge på alle kanter. Sjelden har vi kost oss så mye på så kort tid, her er kvalitetstid nok for måneder fremover. Årets husvask er påbegynt, og julegaver under planlegging. Pleier ofte vente til lillejulaften, da kommer den kreative panikken for fullt og kredittkortet sitter løsere.

Fru Bratman har investert i Sing Star ABBA til seg selv og alle rundt henne. Mamma Mia er nå sunget flere ganger og er fortsatt ikke mulig å kjenne igjen. Det er en funksjon hvor man kan spille av siste sang man har sunget. Anbefaler alle å aldri, ALDRI, prøve det. Det gir selvtilliten en alvorlig knekk.

På flyfronten er det labert. Litt småpusling med selvbyggerflyet blir det, 5 minutter her og der. Plasttrekk til kledning er innkjøpt, trenger bare litt godvilje fra Fru Bratman til å hjelpe. Hun har mange talenter, hvor flykropptrekking er ett av de, Abba er ikke et annet.

Det som faktisk er litt ergelig nå før jul er at det blir kaldt og det begynner å snø. Har måket oppkjørsel i dag, mens Powderfinger er i Sør Amerika og boller seg med sikkert 35 varmegrader. Livet er hardt.

1 comment:

Anonymous said...

Kan melde om strålende vær, ca 30 grader i Esteli, Nicaragua!