Sunday, June 13, 2010

Bratmans lille Røde.

Bratman har et lite fly. Et rødt ett. Det har aldri flydd. Ikke lengre enn ca 5 sekunder iallefall. I dag skulle nye rekorder settes. Det fikk briste eller bære. Det gjorde begge deler.

Flyet dro til værs og virret over himmelen i mer eller mindre kontrollerte former. En ting var at det hele tiden ville til Høyre, den slags kan jo korrigeres for med stikkene. En annen ting var at det hele tiden søkte opp, og ned og vippet som en motorbot i lav fart over høye bølger. Den var litt værre å fikse på.

Det spratt hit og dit, noen ganger rett vei, andre ganger opp ned. Ikke like lett å styre da, og plutselig satt det kurs ned. Bratman korrigerte, så var vi riktig vei, like etterpå opp ned. En rask bevegelse med stikkene fikk det på riktig kurs igjen, og så var det slutt for i dag. Bratman disponerer sine egne busker på flyplassen, og inni der ble det hele avsluttet.

Turen varte i halvannet minutt, og er en klar forbedring av tidligere rekorder. Nå skal det limes, og så skal den magiske 100sekundersgrensa brytes.

4 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Vi oensker lykke til i jakten paa nye rekorder!

Baronen said...

Er disse styrtene med den røde politisk motivert?

Ove said...

Hmm.. utelegger du min supre SCWISSCHENLINER ut og inn?