Tuesday, June 29, 2010

Verdens NEST dårligste modellflyklubb.

Ja, det er både sjokkerende og kontroversielt, men jeg våger å komme med påstanden! TPA har ingen rett til å kalle seg verdens dårligste modellflyklubb. Det er med sorg vi må melde at klubben har tatt steget ned blant almuen og blitt en ordinær, kjedelig og traurig klubb. Ha, dette er ikke sant! tenker du kanskje nå? Men spør deg selv:
-Når var egentlig siste pulverisering av et fly på stripa? Når var siste takeoff hvor rorene hadde byttet plass på stikkene? Når var siste landing oppå kabelen, på taket til naboen eller i en bil? Når var siste gang alt sluttet å virke i lufta fordi man ikke hadde festet et klips, eller at vingen knakk rett av i en hasardiøs manøver?

Ja nettopp. Lenge siden.

Nå er det til og med blitt så ikke at det foretas silkemyke landinger med intakte nesehjul, oppnedflyvinger med full kontroll kun få meter over bakken, og Baronen selv har ikke most en Supercub til det ugjennkjennelige på lange tider.

Nei, det er triste dager på stripa. Vi trenger Powder tilbake, da kan vi atter en gang se PiperCuber i psykadeliske looper før de lander i skogen, Corsairer uten mål og mening, og Camparicuber som alltid finner på noe nytt.

Men når sant skal sies så gjør Gryndern iherdige forsøk på å mose ting hver eneste dag. Eneste problemet er at han rett og slett er for flink! Det vil seg liksom ikke helt. Ting er jo mest morsomt når det går skikkelig galt, iallefall når det er de andre som gjør det, og vi har det på film.

Jaja, det er jo enda lenge igjen til høsten, og kommer tid kommer råd. Det foskes og spekuleres endel i hangaren til BratAir, og da inntar vi nok snart tronen som verdens dårligste igjen..,,,

2 comments:

Baronen said...

Hurra! Hurra!
Kan nesten ikke vente til dere skal begynne å kræsje igjen.
Selv har jeg melt meg inn i T.P.A. sin H.A.U.K.-avdeling (Har Alltid Ungått Kræsj).
Avdelings opptakene er strenge og vurderes etter hvor mye en pilot må reparere.
Justeringer teller ikke.

Unknown said...

Det maa satses hardere paa aa gjenerobre tronen som de daarligste. Bare vent til jeg er tilbake i landet saa skal jeg gjoere mitt!