Tuesday, June 1, 2010

Mens gresset dør så gror kua!

Er det noe som heter. Eller lignende. Og mens vi slår gress for harde livet så blir det ikke flyging, bare mye ku. Senere. Derfor har Brat-Air besluttet å gå til innkjøp av et nytt Ku-lt fly. Tror de. Altså, det har jo ikke flydd enda, og agronomi skal man jo ikke kombinere med fly, men iallefall så er det en ny cessna-aktig sak i hus. Fra E-flite. Det er ene og alene fordi jeg har et håp om at kvaliteten på ting og tang er noe bedre enn på kina-tjafset som selges her og der, men hvem vet. Kinesere har jo flydd før de og, og ned kommer jo ting etterhvert.

Men, nytt fly er på plass, og svææære batterier med spiLippo i blodet og masse C`er på lager. Disse C`ene er litt som Jesus. Det snakkes mye om de, men ikke så mange som har sett dem. De skal sitte inni der iallefall, og en dag så kommer de nok for en dag. Jeg har mange av de nå, og det må jo være bra.

Men for å konvertere batteristruktur til resten av flyparken må det loddes først. Ergo gror kua litt til før det kan flys.

2 comments:

Unknown said...

bilde, herregud mann vi vil se bilde av flyet!

Baronen said...

Cesssna er tingen for deg. Er det med nesehjul dette også. For det er jo det som er greia di'....Ellers er det jo en ku-rase som heter "stemning" og en som kalles "dybden". Så da er det jo bare å lodde i vei.