Tuesday, July 15, 2008

Siste flytur før sommeren?

Det er tydeligvis ferietid i Norge. Søndag kveld var det ingen (!!) som ønsket å tilbringe kvalitetstid på stripa med Bratman. Mulig det er lukta av nordlenning som gjør det, alternativt feriemodus. Powderfinger er i Spania på boligbytte, Bøbben er resieleder og guide for spanjolene i powders villa, Den brune Baron var uladet (nybegynnerfeil, tolereres ikke av en erfaren ringrev som han!), og Storbonden er ikke kommet over sjokket etter å ha smadret nok en Spitfire.

Men i går var det atter en ny kveld, og nye muligheter. Bøbben kom susende litt etterhvert, og til tross for å ha flytt opptil flere turer så flyet hans urovekkende helt ut. Det skulle vise seg å snu i løpet av kvelden. Baronen stilte atter en gang med nykvesset propell og overladdede batterier. Selv er jeg som vanlig kledelig beskjeden og måteholden i flygingen, og holdt for det meste med enkel akroflyging i de høyere luftlag.

Bøbben kom seg endelig ned fra lufta på en måte som kler en nybegynner, dvs omtrent 90 grader i bakken. Propeller og stag flakset rundt omkring, men Baronen stilte velvillig opp med lånepropeller. Mest spektakulært ble det da undertegnede og baronen bestemte seg for å lande samtidig, og fra hver sin side. Det er ihverfall ikke vår feil at vi ikke har kollidert i lufta enda! Den vakre fru Bratman hadde på dette tidspunkt blitt oppriongt av barnevernet og minste prinsessen var atter en gang blitt overlatt i trygge hender av henne. Prinsessen ser ut til å ha en stor fremtid i klubben, hun var i full gang med å sanke halve propeller og gaffa for å snekre sammen sitt eget fly. Det kommer i såfall til å bli klubbens største, antall propeller tatt i betraktning!

Avslutningsvis forsøkte vi å oppfordre (Les: Lure) Bøbben til å stupe under ledningene i kjent Baronstil, men han feiget ut. Bøbben har vært i taxfreeavdelingen og kjøpt inn 3 liter klubbavgift, så litt utpå invielseskvelden skal vi nok sørge for at Bøbben debuterer som Fuktflyger og Kabelmassør.

No comments: