Saturday, August 2, 2008

Jorda rundt på 14 dager

Akkurat ankommet fra nordpolen nå, jævelkveita beit ikkje på! Men det kommer sikkert flere sjanser, og så er det noe med et snøre og noe håp som henger og noe greier som kanskje gjør det verdt med en tur til oppover senere.

Tilbake i sivilisasjonen er nye servoer til flybyggeprosjektet ankommet. Får håpe det passer pent sammen. Blir nok dårlig tid til bygging nå på kort sikt, det dukket opp billige biletter til varme strøk som lokket mer akkurat nå. Er nok dårlig med modellfly der, men man skal jo aldri si aldri.

Bir trolig lite oppdatering derfra, men om fasiliteter er bra så kommer det kanskje noe. Det er bestillt uspesifisert, så jeg antar at vi ender på en fjellgård ca 4 timers busstur fra stranden.
Ser for meg å stå opp i 5 tida på morgenen, melke geiter og sanke egg før frokost og så gå 13 kilometer langs krøtterstier til busstoppet, før vi humper oss avgårde de 14 milene ned til stranda. Der rekker vi å bade i ca 15 minutter før vi må komme oss tilbake, for nå går bussen på retur. Vi er litt spente, men håper på litt flaks. Vi hadde egentlig trengt det nå.

No comments: