Friday, May 15, 2009

Chicken og Goose har fått bildilla

Stripa lokket i dag til seg sin vante skare av trofaste riddere, samt Bratman, som er over i manetverdenen. Den Brune baron stilte med sitt nyeste prosjekt, lavvinget sjanglefly med ekstra temperament, for testflyging. Lett slentrende føyk det til værs, og ble der i lang tid til stor forlystelse. Stakkars Storbonden som kom for sent til å bivåne det hele, for etterpå så var det på med fjæra og over i kyllingrekka med Baronen. Da var han ferdig for dagen, gitt. Sjokket var nesten like stort som at Bratman var på stripa igjen.

Bratmans turbopilot var klar for aksjon igjen, som vanlig med noe varialbelt hell. Etter noen vågale runder var det på sin plass med litt Gaffa, før Goose avsluttet dagen med å parkere pent og pyntelig i hangaren under bilen. Mest spesielt var kanskje at han fant på et triks med sammenleggbart understell samtidig, men glemte de igjen ute på rullebanen. I sannhetens navn et triks man ikke ser ofte på stripa(heldigvis).

Sist ut og først hjem var Powderfinger med sin nye elevatorversjon. Flyet oppfører seg som en hvilken som helst heis; Velg etasje og trykk på stikka, så fyker det til værs. Det flyet har blitt en fryd for øye og lommebok.

No comments: