Tuesday, May 5, 2009

TamiFLY til folket

Nå er det forkjøla griser som er problemet i verden. Litt snørr og hoste fra et hvilket som helst svin, så stenger de flere land og verdensdeler på rappen. Før var det fugleinfluensa, den var tross alt noe vi i TPA ønsket velkommen. Men SVIN? Niks. Det eneste positive med den er at kuren er TamiFLY. Som er latinsk for Tamme Fly. Som i rolige og veldresserte småfly, feks modellfly.

Ergo er altså vi i TPA immune mot forkjølelse, og vi burde alle fly. Desverre er det ofte verre å få presset inn litt flytid da det er mye annet som skal gjøres. Vår er høy(snue)sesong for treninger, avslutninger, fremvisninger, bortvisninger og andre generalforsamlinger. Jeg er i full fart til å bli medlem i glassmanetklubben.

Hva det er? Har du sett en glassmanet fly noen gang? Nei nettopp...

2 comments:

Unknown said...

nei, nei, nei ikke glassmanet. herregud bratman, hva skjer'a?

Baronen said...

Dette er for jævelig. Vi har sett hvordan det har gått med Storbonden. Ser rett gjennom hue på'n og lange tråder hengende etter seg. Kanskje vi må bestille en manet-utdriver til deg. Hvis ikke kanskje det hjelper med en skikkelig fyllekule i "Kasern Le Barone Petit" (leses med fransk aksent)