Sunday, May 10, 2009

Judas Airlines?

Åssen skal en stakkar få flydd???? Her har Mr. Bratman, oppfinner av Bratmania Airlinsus, grunnlegger og forkynner av den frie stikke, Mr. Proppellohead, The Golden Lippo, Ja, selveste BruslessBoostern, vært på rekonvalens i det store EU.

Og på tur hjem sendes det invitter i øst og vest til menigheten hvor det inviteres til kvalitetstid på stripa. Selveste STRIPA, som er bygd på svette, blod og tårer. Stripa, hvor uttalige kilojoul med nådesløs energi er lagt ned for å sikre den levende verden fri stikkeføring og håp, var stengt for kvelden. Det føltes som nådeløs dolking i vingefestet.

Et hvert forslag til litt flyaktivitet ble altså resolutt slått til bakken av medlemsmassen med beskjed om at man var ferdig å fly. FERDIG!!! Som i F E R D I G! Stripa og medlemmene var ferdigflydd og utladet.

Her hadde Braman ofret koner, kroner og førerkort for å rekke dagslys, og takken er altså at man er ferdig. Skuffelse veltet opp i Bratman, som brast i tårer umiddelbart. Sjokket var for stort, smerten for mye å bære, Det var som om fartregulatoren brant og 2,4 mhz-båndet mistet dekning i sterk sidevind. Følelsene var i ubalanseror.

Det var rett å slett ikke annet å gjøre enn å ta en ørliten rehabiliteringsrunde for seg selv på kunstgressbanen, for å fordøyve sjokket.

1 comment:

Baronen said...

Rotnes Int. Airport er ikke den samme uten "Bratless Lip-Porno Dunder-og-Brak Airlines" kom og lek med oss da.... bli med da... gjør det a'...kom da..kom da.. kom da...du skal få bestemme...skal få fly flyet til Finger'n hvis du vil... bare du blir med oss og leker....kom igjen.