Tuesday, May 26, 2009

Goose er død, lenge leve Careful Carl!

Det er med blandet sorg og glede vi må melde at Goose, Bratman Airlines faste stuntpilot, er død. Han har lidd av lang tids sykdom etter hans siste sprell, men senskadene var urokkelige.

Goose vil minnes for sitt store forbruk av flymateriell, hans aggresive og uredde holdning, og sist men ikke minst sin utrolig lave kompetanse bak flystikkene. Der andre seiret, der feilet Goose.

Vi bannlyser hans minne.

Bratman Airlines er et selskap som tenker kontinuitet, men det må likevel meddeles at selskapet er noe satt tilbake på grunn av Goose`s bortgang. BA har likevel klart å hente inn nye forsterkninger allerede.

BA har den store glede av å presentere Careful Carl, kjent for å vise aktsomhet og nøling. Hans CV strekker seg langt tilbake i tid, og viser en imponerende lav feilmargin. Hans motto "Jeg er redd for å fly, de kan jo falle ned", vil være en ledestjerne i BAs videre utvikling. Tiden med utagerende lavflyging er historie, fremtiden vil være preget av sikkerhet og kjedsomhet. Utsagn som "Er du i tvil så er det ikke tvil", "Batterier kan man aldri stole på" og "Det finnes ingen plan B" bærer bud om at BA vil være sjelden på himmelen, men desto tryggere når det skjer.

BAs øvrige ledelse ønsker Carl velkommen.

2 comments:

Anonymous said...

Når får vi se Careful Carl på stripa?

Baronen said...

T.P.A ønsker alle nye piloter velkommen. Og en nyutdannet pilot fra det Bratske Flyverakademiet venter vi i spenning på. Forsiktigheten vil nok fort ristes ut av han.