Monday, March 22, 2010

Opptaktsprøve og Fly-Inn med Påskekonkurranse på Rotnes Internasjonale.

Nå når den fortapte sønn vender hjem etter lang tid i eksil, er det naturlig at klubbens øvrige medlemsmasse spør seg om hvordan det står til med flyferdighetene. Vi er jo som kjent opptatt av sikkerhet og regler, og vi er såpass usikre over flyformen at styret har berammet at det skal avholdes ny opptaksprøve.

Som man kjenner til innbefatter de enkle prøvene kort og greit at en medfølgende klubbdunk med rød spesial inntas på direkten, deretter skal man koble batteri og kontroller med påfølgende Cross Check and report, før en prikkfri take-off (mot sør, uavhengig av vindretning) utføres.

Man legger så inn en slak venstre Turn, holder denne 270 grader og så er det under kabelgaten (ekstra poeng utdeles for berøring av kabel). Denne følges med rask stigning, over buskene til "Den Usynlige Bontetamp", høyre Turn 180 grader, under kabelgate og ut over åkeren (blant innfødte kjent under navnet "Håpets Hav"). Runden komplementeres med venstre sving mot ”Dead Barons Flagstick”, før en landing på Runway 1 utføres. Flyet skal etter landing være i stand til å ta av på kort varsel for å bestå prøven. Dete hele bivånes av et dommerpanel som bedømmer de ulike elementene og utdeler terningkast.

Prøven vil avholdes lørdag ettermiddag, alternativt søndag.

Søndag vil det også være klubbmesterskap med flyhopp, 8-talls prolog, det skal kåres en kabelmester og selvsagt også beste kryssholt.

Konkurransene vil bli behørig omtalt i årboka, og tilskuere er invitert til å bivåne det hele fra orkesterplass i Baronens kaserne.

Velkommen.

Mvh Klubbkomiteen.

3 comments:

Unknown said...

oj oj oj, dette blir stygt... Eneste sjanse for at dette skal kunne gjennomføres er at jeg får supercub'en på vingene igjen. Den er jo allerede innflydd og vil finne veien på egenhånd, det skal ikke stå på kabelberøring i alle fall!

Baronen said...

Gamle kjente Camparifugler som kan veien selv regnes som lettvint og det kreves ekstra rødvinsøyne under prøven.
Jeg minner komiteen om at alle her bør vel ta en vårtest for å vise at stikeføringen kan utføres med slakk hånd.

Anonymous said...

Hehehe, ler så jeg griner her gitt :-D