Monday, October 6, 2008

Definitivt ny klubbrekord!!!!!!!!!!!!!

For første gang i klubbens korte, men hektiske liv, har et medlem måtte kaste kortene fra den faste klubbflygingen. Ikke på grunn av alkohol. Ikke på grunn av flykrasj, og heller ikke på grunn av kombinasjon av disse 2(som kjent flyr vi egentlig best etter å ha vært innom Taxfree`en på veien).
Nei, for en gangs skyld var det rett og slett på grunn av matforgiftning!

Flere av representantene i klubben var nemlig samlet til rakefisk-spising lørdag kveld. Allerede her burde det ringt en bjelle: Fisk som er i ferd med å råtne av seg selv skal ikke spises, men kastes!

Men uansett, fisken ble konsumert i stort monn, og pga sterk bakterieflora er det viktig å skylle ned med noe sterkt. Så det ble gjort. Nå var det riktig nok ganske mye bakterier i den fisken (godt rakt, sikkert), ergo må man øke mengden alkohol tilsvarende. Videre er det jo gjerne slikt at maten på en måte blir varmet opp underveis i kroppen, og slikt kan jo igjen medføre bakterievekst.

Ergo trenger man en solid dose med sterk alkohol en stund etter inntak av rakefisk, slik at man ikke lar bakteriefloraen vokse i fred og sørge for at man eventuelt skulle kunne bli matforgiftet. For sikkerhetsskyld så kan man jo også skylle ned akevitten med en litt sterk drink, og så en cognac og en rom eller to, eller var det en tønne med rom vi sang om for litt siden? Tror det var noe med ship o`hoy og en kagge med rom til, før vi tar en whiskey for sikkerhetsskyld også.

Litt utpå natten etterpå så blir det fort vanskelig å huske om man egentlig husket å skylle ned den rakefisken , og fokus på sikkerhet er jo en kjerneegenskap vi i TPA har innprentet i kropp og sjel, og da er det tryggest å ta en litt stiv akevitt sammen med en Gin Tonic på sengekanten, bare for å være helt sikker på at ikke de bakteriene skal våkne til liv.

Men det gjorde de jammen. På tross av alle sikkerhetsmekanismer som ble innført startet søndagen med dårlig mage, svettetokter, kvalme og hodepine for deler av medlemsmassen. Forbanna gammalfisk! Matforgifting var klar i signaturen, akkurat det som ble forsøkt unngått!

Vel vel. TPAs gjennværende medlemsmasse stilte selvsagt opp og sympatifløy rundt huset, med freske start og landinger i til tider sterk sidevind med høst i kastene.
Utpå kvelden var det klubbkveld, med samling på ordinær stripe igjen. Goose hadde gjort klar Blingflyet, modifisert med doble propeller. Tanken var egentlig at 2 propeller sikkert er bedre enn 1 propell, men den forventa effekten uteble egentlig. Det ble ikke dobbel fart, desverre. Høstmørket kommer tidlig i vår, og allerede kl 19 var det vanskelig å se. Goose har som tidligere kjent høy fart under landing, og endte 2 ganger inn dekkene til den Brune Barons landlordbil. Siste landing endte nesten fatalt, da Goose mistet fokus litt i mørket og smalt rett inn i Landlordmobilen bakfra. Heldigvis sto bagasjerommet åpent og Goose landet fint inn i bagasjerommet uten større skader. Der og da ble utstyret pakket sammen og kurs satt hjem igjen, glade og lykkelige. Alle var enige om at det var en fin tur :-)

No comments: