Saturday, February 7, 2009

Sterkt snøvær stenger Gardemoen, trafikken dirigeres til Rotnes Airport

I kveld lørdag 7.februar melder tabloidene at Oslo Lufthavn Gardemoen er stengt pga snøvær. Trafikken dirigeres til omkringliggende flyplasser, og på Rotnes Airport er det behersket, men hektisk aktivitet. Det ene ruteflyet etter det andre tas ned og slitne passasjerer tumler ut av flyene, shaken but not stird etter de raske omveltninger. Det er nesten rørende å se gledesscenene som utspiller seg i termnalområdet der passasjerer og kabinpersonaler klemmer om hverandre i glede over den service de opplever på Rotnes Airport.

Selv om flyplassen ikke er dimensjonert for å ta unna så mye trafikk som i kveld går bagasjeutleveringen på skinner. Den brune Baron styrer lufthavnen med en båtbyggers stødige hånd, og Storbonden selv rydder parkeringsområdet for de ti-talls busser som ankommer i en jevn strøm for å hente passasjerer. Powderfingers myke, men likevel barytone røst, oppfordrer folk til å ikke la bagasjen stå uten tilsyn, da forvekslinger fort kan skje i trengselen foran tax-free utsalget.

Selv Bøbben er dukket opp for å ta del i suksesshistorien, og uten hans resolutte inngripen med banebelysningen er det ikke sikker kvelden hadde endt godt for alle ankomster. Nå blir det forhåpentligvis en rolig natt ved Rotnes Airport, før flyene i morgen tidlig blir sendt opp med kurs for Gardemoen igjen. Vi i TPA kommer som vanlig til å bidra til en trygg og effektiv trafikkavikling ved Rotnes Airport.

Selv om passasjerene føler stor takknemlighet er vi rasle med å poengtere at de ikke skal føle noe form for takknemlighetsgjeld. Vi gjør kun vår plikt som borgere og lufthavnansvarlige.

Følg utviklingen her:

http://www.dagbladet.no/2009/02/07/nyheter/innenriks/sno/4742435/

No comments: