Sunday, November 9, 2008

Obratmanas weekend

Har vært på hytta i helga. Er i grunn ganske langt dit når det er kliss kølsvart, høst og regn som kun kraftselskapene kan glede seg over. Man ser ikke stort, og det er for det meste å sette sin lit til at ulven har spist det meste av elg som måtte være i nærheten. Men jeg sitter der og styrer for meg selv så tenkte jeg på Obama. Pussige greier, for 150 år siden hadde han vært førsteplukker på bomullsfarmen, nå bli han førstemann i verden og fus på alt. Må jo være kult å ha eget fly, helikopter , tanks, bomber og granater. Tror jammen ikke jeg hadde fått gjort stort, skulle bare prøvekjørt leketøyene hele tiden.

Barack Obama ble sånn litt etterhvert til Bratman Obama til Obrack Bratmana til Obratmana, førstefus i alt som er gøy. Jada, turen ble noe lang.....

Men iallefall er kjellerrommet klart for evenutelle negre og andre gjester. Foringer er satt på plass rundt vinduer, støv tørket og litt støvsuging nå så er alt klart til innflytting. Førstekvinnen, Fru Obratmana, har fått reiseforbud og vært hjemme alene med bøkene sine. Snart skal hun avlegge eden og må øve.

Utover det intet nytt.

No comments: