Tuesday, May 27, 2008

Familiefaren bygger opp cred.

Mens de andre medlemmene i TPA satt opp klubbhus var unge Bratman familievennlig for en gangs skyld. Det er jo ikke til å stikke under en stol at livet på stripa tar noe tid, kanskje mer tid enn barnevernet setter pris på. Derfor gjelder det å holde seg inne med myndighetene og stille opp for konge og fedreland en gang i blant. Som i går.

Mens konemor sto for det finansielle (jobbet overtid) hentet jeg barn i barnehage, på dansetrening, lagde middag, skiftet klær på minste, skiftet til fotballklær på største, fulgte til fotballtrening, og til og med bidro aktivt på trening med et svært pedagogisk og fotballfaglig opplegg (lavt press/høyt press, gjennombruddshissighet, løp i rom 1, rom 2 og rom 3, finter, crossball, offsidefeller og stygge stemplinger som dommern ikke har sjans på å se). Tenker det at jessheim kommer til å merke dette i neste bortekamp, ja!

Men tilbake til dewt viktige. Alt dette bidrar jo automatisk til at jeg nå har jobbet opp en tidskonto på nærmere 15 timer effektiv flytid, såm jeg så kan ta ut gjennom resten av uka.
Mulig jeg på slutten bare tar med sovepose og overnatter i det nye klubbhuset (kun mens batteriene lades selvsagt).

Dette blir nok bra skal du se!

No comments: